Novi Sad
28.04.2013.
07:42
Izbori za članove Saveta i nadzornog odbora održaće se danas u tri mesne zajednice: "Radnički" i "Jugovićevo" na Detelinari i u MZ "Dunav".
  • 28.04.2013 23:00
    Gde je obaveštenje?
    Nigde nikakvog obaveštenja. Ništa.
    PREVARA.
  • Vojvodjanin, poslednji mohikan

    28.04.2013 19:54
    Za Starosedeoca
    Nisi ti starosedelac. Idi glasaj. Pa mi javi sta se desavalo. Posle uci drugog. Los covek je los bez obzira da li zivi pored mene ili ne.
  • староседелац

    28.04.2013 18:44
    за последњег мохиканца
    Сад си ми као све објаснио, зар не?
    Неким људима је стварно бесповратно испран мозак. Имаш ли сада могућност да гласаш неког другог, а против тога комшије кога тако желиш да смениш? Или је лакше да будеш "необавештен", а да сутра плачеш како ти је неко други крив! Или можда и не познајеш своје комшије, али онда сигурно ниси војвођанин, како се изјашњаваш, јер део те културе је одувек био познавати комшије, и увек им рећи Добар дан, зар не?
    Странке си ти сам поменуо, и сам се декларисао кога подржаваш, према томе, немој на мене да пребацујеш своје недостатке. Основано питање за тако загрижене особе јесте колико вас плаћају, а ако вас већ не плаћају, онда је то још трагичније, јер неко паметнији од вас узима и новце за сличан рад.
    Окани се политичарења по форумима и празних парола, већ своју судбину у своје руке, да не буде "опет други криви", а у ствари је највећа кривица код онога што све ово хладно посматра и као Калимеро виче НЕПРАВДА!
    Ако хоћеш да мењаш свет око себе, пођи прво од самог себе, или си ти можда савршен, а сви други не ваљају?
  • Vojvodjanin, posledni mohikana

    28.04.2013 14:59
    @Starosedelac
    Bas zato sto poznam tog mog lokalnog serifa, komsiju ja necu da glasam za njegovu stranku. Za razlku od vas, ni jedna stranka me ne placa. Te vase komsije su stranacki vojnici i radice ono sto im matica nalozi. Ne bojte se, nece biti u vasu korist.
  • Milebre

    28.04.2013 14:16
    Dali ja još živim u Novom Sadu ?
    Ko je željan planinske ili ti domorodačke muzike oličene u liku i delu čuvenih Žareta i Gocija može da se pridruži ekipi sumnjivih likova sa bradama divljakušama ispred MZ na Detelinari .
    Alkohola ima dovoljno ali od viška glava ne boli .
  • 28.04.2013 12:24
    @VojvoDJanin nepismen
    1) ni ja ne volim SNS, a DS je radio ISTO ovo u svoje vreme
    2) koliko te plaćaju "mađarske" stranke?
  • староседелац

    28.04.2013 11:06
    за последњег мохиканца
    Шта ту теби није јасно? Избори су за месне заједнице, и људи треба да гласају за своје комшије, за које знају да су поштени, добри, вредни... БЕЗ ОБЗИРА НА СТРАНАЧКУ ПРИПАДНОСТ (ако таквих уопште има)! Тако би макар требало да буде. Друга ствар што код нас све мора да се исполитизује, па тако и избори за месне заједнице, за које нико није ни чуо до пре десетак година.
    Да је све како треба, свим странкама би био забрањен приступ бирачким местима, како СНС-у тако и ДС-у а и мађарским партијама (за које видим навијаш), него би гласачи гласали за оне кандидате које познају и којима верују да ће урадити нешто добро за њихову месну заједницу, а истовремено и против оних којима не верују или су се већ показали као "способни". ЗАШТО ЈЕ ОВДЕ УОПШТЕ БИТНА ПАРТИЈСКА И НАЦИОНАЛНА ПРИПАДНОСТ?
    Ја сам гласао за свог комшију, именом и презименом, а уопште не знам којој странци припада. Знам да ће покушати нешто конкретно да уради за нашу МЗ, наравно ако му ови из градске власти дозволе. И зашто би ме бринуло у којој је партији ако већ мислим да је добар човек који хоће да помогне? Ти што тражиш да се кандидати партијски декларишу први идеш на воду и СНС-у и ДС-у који од овога праве пресек мишљења народа целе Војводине, а користе такве незреле ликове који се упуштају у "пљување" противника и "навијање" за домаће. Не бринем ја за опстанак ниједне партије док је таквих "противника"! Треба сви да средимо прво своје двориште, па тек онда да гледамо шта је у комшијском!
  • tri srca junačka...

    28.04.2013 10:18
    Na Detelinari u okolini mesne zajednice "Jugovićevo" pripadnici razločitih stranaka dele papiriće sa brojevima svojih kandidata. DS daje samo papir sa brojevima, SNS papir sa brojevima i nazivom stranke, DSS na ulici ima svoj štand...
    Ne znam da li je u skladu sa zakonom da se na dan izbora dodatno agituje. Eh, da je sreće pa da svi ovi već viđeni i "dokazani" nestanu iz naših života.
  • Vojvodjanin, poslednji mohikan

    28.04.2013 08:21
    Da li su deljeni pozivi? Da li na listicima ima navedeno iz koje je ko stranke? Na Telepu to nije bio slucaj. Pojavili su se samo simpatizeri SNS-a i oni koj su slucajno culi za izbore. Za njih je stajalo posluzenje na stolu. Da vas ne buni ne volim DS ali ovo je takva prevara. U mesnoj zajednici Nikola Tesla lokalni serif ne moze da se izbaci vec vise od 20 godina. Ja na primer, ovog puta hocu da glasam za neku madjarsku stranku. Oni jos nisu bili. Od ovih nasih ne moze vise da se zivi, kradikali i lopokrate.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna